Diensten

Transporter specialist

Wij zijn gespecialiseerd in de VW Transporter T5/5GP en T6. 

Voor reparatie of revisie van de beruchte CFCA motor (180PK) of problemen van uw handgeschakelde of DSG Versnellingsbak bent u bij ons aan het juiste adres. Zo hebben wij de oplossing voor het olieverbruik, maar ook schakelproblemen of Storingen/ aandrijfasproblemen van de DSG bak. Voor meer info neemt u gerust contact met ons op! 

Storingsdiagnose

Uw storingslampje brand, vervelend absoluut, maar vervelender is dat u onnodige kosten moet maken om de storing op te lossen. Wij proberen eerst zo duidelijk mogelijk de storing in kaart te brengen alvorens wij overgaan tot vernieuwen van onderdelen. 

Dit kan alleen met de juiste diagnose apparatuur en de nodige kennis, welke wij uiteraard in huis hebben. 

Onderhoud en APK en Reparatie

Wij streven ernaar om uw auto of bestelauto te onderhouden en te repareren volgens fabrieksspecificaties. Soms blijkt uit de praktijk dat onderhoud anders of eerder uitgevoerd dient te worden om zo de levensduur van uw voertuig te verlengen. Wanneer dit het geval is zal dit advies altijd aangeboden worden aan de klant. APK keuringen voeren we uiteraard altijd uit voor een scherpe prijs! Namelijk 39.95 incl afmeldkosten. 

Versnellingsbak reparatie

Lagergeluiden, slecht schakelen of uw automaat heeft storing? Geen probleem, SJG Autotechniek heeft voor bijna alle handgeschakelde een reparatie oplossing. Ook voor problemen met uw DSG versnelingsbak bent u bij ons aan het juiste adres. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. 

Motorrevisie / Reparatie

Vervelend is het als uw motor kapot gelopen is, of bijv. erg veel olie verbruikt. 

Wanneer bij ons een voertuig met motorschade aangeboden word altijd gezocht naar de oorzaak, dit omdat motorschade vaak een gevolg van een technisch probleem blijkt. Wij streven erna om uw motor te kunnen reviseren i.c.m. een gespecialiseerd revisiebedrijf. Ruilmotoren of evt sloopmotoren inbouwen behoord ook tot de mogelijkheden. Vraag ons om een offerte! 

Aircoservice 

Koelt uw airco niet meer zoals het hoort? Ook hier hebben wij de juiste machine en kennis voor! 

Een aircosysteem hoort elke 2 jaar onderhoud te krijgen, wij legen het systeem, vacumeren het airco systeem om alle vocht uit de leidingen te halen en vervolgens vullen we het aircosysteem weer met de juiste hoeveelheid koudemiddel en compressorolie. 
Vervangendvervoer

Niets is vervelender dan zonder vervoer te komen bij het stranden van uw eigen voertuig. 

Wij beschikken over vervangend vervoer voor u vanaf 15,- incl BTW per dag. Brandstof is voor uw eigen rekening. 

Transparant

Wij streven ernaar zo transparant mogelijk te werken, u als klant weet altijd vooraf wat de kosten zullen zijn na reparatie. Mochten er onverwachts toch extra kosten komen nemen we altijd contact met u op. 

Deze werkwijze vinden wij prettig en is voor u als klant ook prettig aangezien u altijd weet welke kosten de reparatie met zich mee gaan brengen.